Holsljunga Camping och Café

Holsljunga Camping & Café är en lugn, fridfull, liten och familjär naturcamping som ligger vid den underbara sandstranden intill Holsjön.

Här finns platser för husbil, husvagn samt tält. Vi har även tre nyrenoverade stugor i olika storlekar för uthyrning. Vid fint väder kan du sitta på uteserveringen och njuta av en god fika, smörgås, lättare mat, våfflor eller en glass.

Om inte vädret tillåter oss att vara ute så har vi ett litet mysigt café inomhus. Här njuter du av bad på den 300 meter långa, vackra, långgrunda och barnvänliga sandstranden. Hyr en SUP-Stand Up Paddle,
båt, kajak- eller kanot och tar en tur på sjön. Holsjön erbjuder fantastiska fiskevatten och hos oss kan du köpa fiskekort.

Ta en cykeltur och upptäck det vackra landskapet runt
om kring, kanske besöka någon av alla de närliggande gårdarna med gårdsförsäljning eller en tur till Gräne Gruva på vår nya fina
cykelled. Här finns fina vandringsstigar och strövområden i skog med älg, räv, rådjur, bär samt svamp. Du kan även beställa en picknickkorg att ta med på din utflykt.

Här finns boulebana, intilliggande plan för fotboll, krocket, grillplats. Gekås i Ullared är såklart ett populärt utflyktsmål som inte ligger mer än 38 km härifrån. Hundar är välkomna hos oss och även på delar av stranden!
Kom och upplev en härlig och rolig hemester hos oss. Kom bort från alla rutiner, slappna av, lev ett skönt campingliv, upptäck friluftsliv samt njut av god mat på er svemester. Hjärtstartare finns tillgänglig.

Adress
Fridolfs väg 3, 512 64 Holsljunga
Telefonnummer
070-96 96 260
Hemsida